Apple uvedl, že iPhone 11 a iPhone 11 Pro jsou vybaveny nejtvrdším sklem ve smartphonu a včera jsme viděli první test pádu. Nyní PhoneBuff sdílel nové video, kde porovnává výdrž iPhone 11 Pro Max a Samsung Galaxy Note 10+.



V testu jsou Samsung Galaxy Note 10+ a iPhone 11 Pro Max podrobeny řadě testů různých pádů. Po prvním pádu z výšky přibližně 3,2 metru je skleněná zadní část zařízení iPhone 11 Pro Max téměř úplně roztříštěná. Samsung Galaxy Note 10+ na tom byl o něco lépe, ale také byla zadní část prasklá. Ve druhém testu oba telefony spadly na stranu. V tomto testu uspěl iPhone 11 Pro Max lépe než Samsung Galaxy Note 10+. Důvodem je, že iPhone 11 Pro má hrany z nerezové oceli, zatímco Samsung Galaxy Note 10+ má hrany z hliníku.

Ve třetím testu oba telefony spadly na displej z výšky přibližně 2 metrů a oba telefony okamžitě praskly. iPhone 11 Pro Max měl prasklý celý displej, zatímco Samsung Galaxy Note 10+ byl na tom o trochu lépe. Více než cokoli jiného, ​​tyto testy pádu potvrzují, že odolnost se může v jednotlivých případech lišit. Například dvě videa, která jsme včera zveřejnili, přinesla velmi odlišné výsledky. To, zda se váš iPhone rozbije, když ho upustíte, závisí na mnoha různých faktorech a někdy i na štěstí.