Během dnešního odpoledne oznámila na veřejnosti společnost Logitech velice pozitivní zprávu pro všechny jablečné uživatele. Ve své tiskové zprávě totiž představila dva nové modely příslušenství pro jablečné tablety, jedná se konkrétně o Logitech® Keyboard Folio a Logitech® Keyboard Folio mini, tedy obaly s klávesnicí, které nabízejí ušlechtilý textilní povrch i nové barvy přinášející ochranu vašeho tabletu ze všech úhlů.



403142_627848923895680_1418864456_n

Kromě designových vychytávek nabízí obaly Keyboard Folio od Logitechu také funkci stojanu ve dvou polohách, magnetické uzávěry pro ochranu tabletu při přenášení, automatické zapínání/vypínání iPadu a samozřejmě komfortní Bluetooth klávesnici s funkčními klávesovými zkratkami určené pro Apple iPad. Logitech Keyboard Folio se k vašemu iPadu připojí přes technologii Bluetooth a přinese pocit důvěrně známých, tradičních kláves v plné velikosti. Podle očekávání se bude nakonec kryt s klávesnicí Logitech Keyboard Folio po Evropě prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 2599,- Kč a k dispozici bude již během dubna. Druhý model Logitech Keyboard Folio pro iPad mini bude k dostání v květnu 2013 za doporučenou cenu 2079,- Kč. Tyto dva modely budou k dispozici v několika barevných variantách, jejichž dostupnost se bude v jednotlivých zemích lišit. Podrobnější informace můžete získat na stránkách www.logitech.com

1

Při tvorbě nového obalu s klávesnicí Logitech Keyboard Folio bylo našim cílem využít zkušenost s krytem Logitech Ultrathin Keyboard Cover, který získal mnoho ocenění, a přidat další úroveň ochrany, řekl Mike Culver, viceprezident vývoje značky pro příslušenství k tabletům ve společnosti Logitech. Abychom s designem postoupili ještě o krok dál, využili jsme zkušenosti a expertízu společnosti Logitech v oblasti klávesnic, použili materiály vysoké kvality a přidali tak prvek sofistikovanosti k funkční ochraně, kterou lidé chtějí a potřebují pro své tablety. (zdroj:internet)

 

 

Zdroj: FanApple.cz