Rádi čtete magazín AppleNovinky.cz a chcete jej podpořit? Veškeré prostředky z podpory investujeme zpět do našeho magazínu a nezůstanou nikomu v kapse. Podpořit nás můžete buď přes účet PayPal, kde se využívá platebních karet Visa a MasterCard, nebo pomocí kryptoměn Bitcoin a Litecoin na naše adresy uvedené níže.



Podpořte naší tvorbu a chod tohoto magazínu libovolným a dobrovolným finančním příspěvkem. Dobře si však rozmyslete, jak vysokou částku nám dáváte a zda-li Vám to nebude chybět.

Pokud tento příspěvek nemá být určen celé redakci dohromady, ale pouze konkrétnímu redaktorovi, tak to prosím jasně napište do vzkazu při odesílání částky a částka jemu/jí bude následně přičtena k pravidelné měsíční odměně.

Platba přes PayPal

 

 




 

Platba přes kryptoměnu

Platba přes bránu Coinbase | Commerce.

Bitcoin adresa magazínu AppleNovinky.cz1JmavnAsEbeJLRYHdB8t1dZNQCykQHNEQ8

Litecoin adresa magazínu AppleNovinky.cz: LZJBM4w8g4jxA8KUoV91wKEbfjy3afR4LW

Zároveň můžete náš magazín podpořit prostřenictvím registrace do peněženky Coinbase, kde je možné nakupovat a prodávat kryptoměny Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Litecoin.

Začít obchodovat můžete třeba jen za 500,- Kč a to snadno prostřednictvím platební brány přes kartu Visa a MasterCard. Není tedy pravdou, že si musíte koupit např. jeden celý Bitcoin. Navíc pokud se registruje přes tento odkaz, tak získáte zdarma 10$ v kryptměně Bitcoin k Vašemu prvnímu nákupu.

Doporučujeme vždy zvažit, zda nákup kryptoměn nebo zaslání příspěvku neohrozí Vaši životní úroveň, nebo dokonce platební neschopnost. Příspěvek nebo dokonce vložená částka do kryptoměn není možné ze strany magazínu vrátit.

Děkujeme za podporu!