Internetový magazín AppleNovinky.cz je na trhu 5 let (založen 5.4.2013), za tu dobu se dokázal Apple svět hodně změnit, to do kazují i další nové magazíny zaměřené na Apple a naopak i nově zaniklé. AppleNovinky.cz se dokázaly vypracovat mezi nejoblíbenější magazíny v ČR a SK zaměřené pouze dění kolem společnosti Apple.



Upřednosňujeme kratší, jasný a srozumitelný textový obsah, který nezačne po pár řádcích nudit. Našim cílem však není zahltit web reklamou, která je nepříjemná pro samotné čtenáře a obtěžuje je při každodenní konzumaci obsahu. Proto se snažíme držet reklamu na uzdě např. před negativním ovlivněním designu. To ovlivňuje i měřený čas strávený uživateli na webu přes Google Analytics.

Při odběru 3 a více měsíců se přepočítává individuální kalkulace. Objednavatel samozřejmě vždy dostane vystavenou fakturu.

Demografické údaje a ceník propagace

Kontaktovat můžete prostřednictvím e-mailu: [email protected] nebo telefonního čísla +420 606 533 333.

Dostali jsme pozvání od Apple Guru v ČR – Jana Březiny, kde jsme si povídali o vzniku a chodu webu AppleNovinky.cz. Zaměřuje se na rychlé a stručné zpravodajství ze světa Apple produktů a příslušenství. Nabízí pravidelné každodenní novinky z ověřených zdrojů a patří mezi TOP 5 českých Apple webových zpravodajství.