Podobně jako v prosinci Apple rozhněval množství uživatelů iPhone 5 a iPad mini aktualizací 6.0.2, tak je tomu i dnes, jen pár dní po vydání iOS 6.1.3. Společnost se tak rozhodla znovu
potrápit baterie uživatelů svých telefonů a jiných zařízení se systémem iOS, a spolu s novou aktualizací se na internetu objevují první hlášení o dalším drastickém vybíjení baterie. I když v tomto případě nejde o tak velké množství uživatelů než před pár měsíci, i nadále jedná o chybu, která Applu snižuje u jeho zákazníků reputaci.

524148_627535660593673_1240225240_n

Vzhledem k tomu, že je však iOS 6.1.3 dostupný pro všechna kompatibilní zařízení, je počet zasažených uživatelů v tomto případě výrazně větší než v minulém případě, který postihl i jeden z našich redakčních iPadů mini. V případě nového update jsme se však tomuto problému vyhnuli a zdá se, že i se systémem iOS 6.1.3 je schopen iPad vydržet více než avizovaných 10 hodin na WiFi síti. Stále je však možné, že se tato chyba projevuje na některém z vašich iOS zařízení a proto vám poskytujeme užitečný návod, jakou je možné tuto chybu napravit:

1. Otevřete Nastavení – Obecné – Resetovat
2. Klepněte na tlačítko Resetovat nastavení sítě
3. Potvrďte akci a nechte iOS vykonat svou práci.

Druhou alternativou je provedení tzv.. tvrdého restartu, který provedete současným podržením tlačítek Home a Power Button po dobu přibližně 10 sekund.

Zdroj: www.letemsvetemapplem.eu