Tim Cook - iconPředstavenstvo společnosti Apple je v obavách z budoucnosti firmy, protože v poslední době nepředstavila společnost tolik revolučních zařízení, jako tomu bylo zvykem dříve za Steva Jobse, kromě inovací. Díky tomu je Tim Cook ve velkém tlaku a představenstvo chce, aby Apple představil nějakou revoluční novinku. 24. srpna 2011 se stal CEO Tim Cook kvůli zdravotnímu stavu Steva Jobse, který na následky své nemoci později bohužel i zemřel. Představenstvo velmi očekává, že na podzim 2013  Apple představí první inovativní produkty, pod které se může podepsat přímo Tim Cook.



Charlie Gasparino, který je redaktorem americké televizní stanice Fox v pořadu Business Network řekl následující:

Od zdrojů Fox Business Network jsme vyrozuměli, že jsou tu obavy v představenstvu ohledně rychlosti inovace v Applu. Co naposledy představili? Byl to iPad a několik dalších věcí, ale od toho, co přišlo od Steva Jobse, nemají nic inovativního, a tahle obava v podstatě tlačí na Tima Cooka, aby inovoval a aby to dělal rychle.

Měli bychom vyzdvihnout, že tohle je velice zajímavé dění v zasedací místnosti. Neznamená to, že Tim Cook by měl zůstat bez práce nebo že se místo něj hledá nový člověk, o tom nevíme a nevěřím, že se to děje. Ve skutečnosti nám zdroje uvnitř Applu říkají, že tohle není ten případ.

Co jsme schopni potvrdit, je, že představenstvo se obává, co má Apple připraveno dál. Mají připravené ty správné produkty? Mají připravené inovativní produkty?

 

 

 

Zdroj: MacRumors