Tim Cook iconTim Cook si váží nasazení zaměstnanců před a při představení nových iPhonů, operačních systémů a Macu Pro. CEO společnosti Apple Tim Cook rozeslal svým zaměstnancům interní e-mail, ve kterém informuje své zaměstnance, že získávají 3 dny volna a dva dny volné v rámci Dnu díkůvzdání a budou tak mít celý týden volno.



Tim Cook napsal:

Měli jsme skvělé léto. Poprvé jsme představili dvě produktové linie iPhone. iOS 7 vznikl díky hluboké spolupráci našeho designérského a programátorského týmu a přinesli jsme tak našim zákazníkům nové uživatelské prostředí a úžasné funkce. Představili jsme OS X Mavericks a nejvýkonnější Mac všech dob. App Store oslavil nový milník – 50 miliard stažených aplikací. A opět jsme vyjádřili naši lásku k hudbě pomocí iTunes Festivalu a iTunes Radia.

Měl jsem tu možnost navštívit několik našich obchodů v době spuštění prodeje iPhone. Neexistuje žádné jiné místo, na kterém byste viděli a pocítili, proč je Apple výjimečný. Nejlepší produkty na Zemi. Energie. Nadšení. Nejlepší zákazníci na světě. Týmy vášnivě zaměřené na obohacení lidských životů. Inovativní produkty, které slouží nejhlubším hodnotám a nejvyšším ambicím lidstva.

Jsem, ale poctěn i tím, že Apple je silou dobra pro náš svět i bez produktů. Ať už zlepšujeme pracovní podmínky nebo prostředí, zastáváme se lidských práv, pomáháme eliminovat AIDS nebo inovovat školství, Apple podstatně přispívá ke zlepšení lidské společnosti.

Nic z toho by se nepodařilo bez Vás. Našim nejdůležitějším zdrojem nejsou naše peníze, naše duševní vlastnictví ani kapitálové aktiva. Našim nejdůležitějším zdrojem – naší duší – jsou naši lidé.

Uvědomuji si, že mnozí z Vás neúnavně pracovali na tom, abychom se dostali dál. Vím, že to vyžadovalo velkou osobní oběť.

Jako uznání za Vaše neuvěřitelné úsilí a úspěchy, Vám s radostí oznamuji, že letos prodlužujeme prázdniny díkůvzdání. Neplacené volno bude 25., 26. a 27. listopadu / listopadu, takže naše týmy mohou mít celý týden volno. Prodejny, AppleCare a několik dalších týmů budou muset v tento týden pracovat, aby mohli pokračovat v obsluhováni našich zákazníků, ale získají stejný počet volných dnů v jiném čase. Prosím, o podrobnostech se poraďte s Vaším vedoucím. Naše zahraniční týmy si mohou vyřídit volno v době, kdy bude nejvýhodnější pro jejich zemi.

Doufám, že tento čas využijete na odpočinek a relax. Zasloužíte si ho. Detaily budou brzy dostupné brzy na webu Apple.

Jsem nesmírně hrdý na vás všechny. Jsem v úžasu z toho, co jste dosáhli a už se nemohu dočkat budoucnosti. Užijte si čas mimo práci!“

 

tim-cook-wwdc-02

 

Zdroj: 9to5mac