Moje těhotenství krok za krokemJeště nikdy nebyla naučná encyklopedie popisující těhotenství tak vzrušující a zábavná. První elektronická multimediální kniha o těhotenství vznikla ve spolupráci s předním českým webem o mateřství a rodičovství Babyweb.cz, lékaři a dalšími odborníky. Uvidíte i uslyšíte jedinečný a fascinující příběh vývoje miminka od početí až po konečnou fázi jeho vývoje.



Moje těhotenství krok za krokem obsahuje odborné informace podané srozumitelně a názorně – texty jsou doplněny o videa a interaktivní ukázky. Okouzlující animace ovulace a početí byly vytvořené speciálně pro tuto knihu, najdete zde originální ilustrace vývoje plodu týden po týdnu, praktické fotonávody, jak cvičit v těhotenství, i příklady zdravého jídelníčku, zábavné interaktivní testy, kalkulačky, s jejichž pomocí si snadno spočítáte termín porodu nebo kolik přiberete.
Videa natočená s předními českými lékaři vám přiblíží péči v průběhu těhotenství a zmírní vaše obavy z porodu. Díky názorné infografice a interaktivním popiskům se snadněji zorientujete v termínech vyšetření, výsledcích ultrazvuku nebo v kolonkách těhotenské průkazky. Kniha detailně ukazuje, jak se mění tělo těhotné ženy, jak se vyvíjí plod i co se děje uvnitř matčina těla.

Klikněte na barevné ikony u každého textu a přečtěte si další doplňující informace – rady odborníků, zkušenosti těhotných žen, vysvětlivky ke zkratkám či neznámým pojmům. Multimediální kniha dále nabízí funkci fultextového vyhledávání, můžete si barevně zvýraznit pasáže, které vás zaujaly, vkládat své vlastní poznámky a následně je sdílet s partnerem nebo kamarádkou elektronickou poštou.

Knihu si stáhněte jednorázově do svého iPadu a prohlížejte si ji kdykoli i bez přístupu k internetu. Pokud máte v rodině více iPadů, můžete si tuto knihu zdarma nahrát i na vaše další zařízení v rámci domácího sdílení.

Multimediální knihy, jako je tato, představují skutečnou revoluci ve světě knih. Bezplatné aktualizace zaručí, že obsah vaší knihy nikdy nezestárne. Poutavější, zábavnější a názornější knihu o těhotenství prostě nikde nenajdete.

Knihu si můžete stáhnout za 7,99 € v App Store obchodě.