iBee Store iconPraha, 1. listopadu 2013 – Na otevření nového iBee Store na pražské Národní třídě se mohou fanoušci značky Apple těšit už dnes, 1. listopadu, v 15 hod. iBee ale slibuje o trochu jiný zážitek z nakupování než konkurenční prodejny.



„Jako zákazníkovi mi pražských Apple Premium Reseler obchodech vždy něco chybělo, a proto jsem se s pár kamarády rozhodl otevřít obchod, který bude prostě trochu jiný. Obchod, kam prostě budou chodit fanoušci jako jsem já, kde si sednou k počítači, dají si zdarma kávu a promluví s lidmi, co produkty od Applu milují stejně jako oni,“ řekl Luboš Golský, zakladatel iBee Store.

iBee Store začne hned v den svého otevření prodávat i naprosté novinky společnosti Apple – iPad Air a iPhone 5S. Silnou pozici iBee Store na českém trhu také ukazuje to, že za ním prostřednictvím Golsky Group s.r.o. (a CGA Invest Group a.s. stojí také Jiří Carba, zakladatel jednoho z největších a nejznámějších českých slevových serverů Zapakatel.cz.

„Nebudeme zákazníkům za každou cenu nutit, aby si něco koupili, prostě budeme rádi, když se za námi přijdou podívat a vyzkouší si skvělé produkty. Mohou si u nás sednout na školení a naučit se něco nového, poradíme jim s rozbitým iPhonem, nainstalujeme Windows na jejich Mac, prostě cokoli. Budeme tu vždy pro ně,“ dodává Luboš Golský.

iBee Store bude otevřen dnes, tedy v pátek 1. listopadu 2013, v 15:00 a najdete ho v Praze na adrese Národní 1022/77.

Na internetu naleznete iBee Store buď na FacebookuInstagramu nebo přímo na www.ibee.cz

iBee Store iBee Store iBee Store