Logitech PowerShell iconAť už letíte letadlem, jedete autem, nebo během přestávky mezi hodinami, ovladač PowerShell vám otevírá nový svět mobilního hraní s výkonnými ovládacími prvky ve stylu konzole. Integrovaná baterie o kapacitě 1500 mAh navyšuje dostupnou kapacitu energie zařízení iPhone 5®, iPhone® 5s nebo iPod touch® (5. gen.).



PowerShell si můžete předobjednat na logitech.com za 2.599 Kč a bude dostupný v lednu 2014.

Využijte výkonné a precizní analogové ovládací prvky ve stylu konzole pro ovládnutí svých oblíbených her systému iOS – a porážku svých nepřátel – mnohem snadněji než pomocí ovládacích prvků na obrazovce. Navíc díky analogovému ovladači d-pad, bočním ovládacím prvkům a skupině tlačítek přesunete své ruce mimo obrazovku, a získáte tak dokonalý přehled nad akcí.

Intenzivní hraní může být pro baterii vašeho zařízení namáhavé. Ovladač PowerShell vám poskytne rezervu v podobě baterie o kapacitě 1500 mAh, čímž navyšuje dostupnou kapacitu energie zařízení iPhone 5, iPhone 5s nebo iPod touch 5. generace. Jakmile indikátor externí baterie signalizuje nedostatek energie, použijte přiložený kabel mikro USB pro dobití vašeho zařízení i ovladače PowerShell.

Jak průlomové nové hry, tak i nadčasové klasiky mohou využívat výhody systému iOS 7 a analogové ovládací prvky ve stylu konzole ovladače PowerShell. * U her kompatibilních s ovladačem není třeba instalovat žádný dodatečný software. Stačí si svou oblíbenou hru stáhnout a můžete hrát. Nejnovější přehled her kompatibilních s ovladačem naleznete na App Store.

Ať už letíte letadlem, jedete autem, nebo během přestávky mezi hodinami, tenký ovladač PowerShell je všude s vámi. Kompaktní tvar umožňuje, že se ovladač PowerShell pohodlně vejde do vaší kapsy, tašky či batohu. Hry tak budou vždy na dosah ruky.

Ovladač PowerShell byl vyvinut pro více než jen běžné hraní na cestách. Jeho pohodlné křivky a mírně zdrsnělý, pogumovaný povrch poskytují jistý – a zároveň pohodlný – úchop pro dlouhé hodiny hraní.

Hraní není jediná činnost, kterou můžete na cestách provozovat. Ovladač PowerShell nabízí skvělé herní funkce, aniž by vám bránil v pořizování fotografií, vytáčení hovorů či poslechu hudby. Tlačítka zvýšení/snížení hlasitosti, přepínač ztlumení/aktivace vyzvánění, a tlačítko napájení/spánku navíc zůstanou plně přístupné.

Připojte sluchátka a získejte skvělý zvuk při hrách či během hovorů. Ovladač PowerShell je vybaven 3,5 mm adaptérem sluchátek se zaobleným tvarem, který zabraňuje kolizi s kabely v průběhu akce.