icon_256-4Aplikace Logopedie je určena dětem, které chodí na logopedii s vadou výslovnosti (dyslálií). V aplikaci najdete k procvičování hlásky: K, Ch, V, F, L, Ť, Ď, Ň, Č, Š, Ž, C, S, Z, R, Ř a spojení hlásek CSZ a ČŠŽ v jednom slově. Aplikace obsahuje jednotlivé lekce, ve kterých si děti mohou hlásky procvičovat. Cvičení slouží k upevnění správné výslovnosti hlásek ve slovech na začátku, uprostřed a na konci slov. Všechna cvičení slouží k tzv. fixaci hlásek ve slovech.



Aplikaci si můžete stáhnout za 3,59 € v App Store obchodě.

Pro výuku hlásky R jsme připravili nejen slova k upevnění, ale také cvičení, ve kterých se děti hlásku R teprve učí. V tomto cvičení si děti mohou procvičovat metodu, ve které se ve slabikách a slovech používá místo hlásky R hláska D. V aplikaci Logopedie najdete několik různých cvičení. V prvním cvičení si děti osvojují slovní zásobu a seznamují se s jednotlivými slovy, která jsou spojena s obrázkem. V dalším cvičení si mohou zahrát hru na poznávání obrázků, kde si mohou procvičovat paměť.

Aplikace Logopedie je vhodná k výuce výslovnosti v logopedických ambulancích a také pro domácí procvičování hlásek. Aplikace Logopedie je zábavná a motivující.