Můj t-mobileDnes vás chceme seznámit s praktickou aplikací pro zákazníky T-Mobilu. S touto aplikací si jedním ťuknutím prstu zkontrolujete účet nebo uhradíte své vyúčtování – jednoduše a bez čekání. Kdykoliv vám ukáže, jaký máte tarif, kolik kreditu nebo volných jednotek vám ještě zbývá a snadno pomůže s jejich navýšením.



Na papírové faktury už si ani nevzpomenete. Přímo v aplikaci totiž vidíte platební údaje ke svému Vyúčtování a pokud máte po ruce platební kartu, můžete ho rovnou v aplikaci zaplatit. Jako na dlani prostě máte všechny své výdaje, služby a jejich nastavení. A abychom nezapomněli, používání aplikace vám v Česku v síti T-Mobile ani v zahraničí nespotřebovává data. No, co vám budeme povídat, nejlepší je přesvědčit se na vlastní kůži (v tomto případě doporučujeme tu na prstech).

Muj t-mobile

V aplikaci najdete informace o tarifu, aktuální útratě, posledních vyúčtování, výši Twist kreditu, nebo volných jednotkách. Stejně tak vám bude k dispozici seznam posledních hovorů, SMS a dalších služeb. Díky aplikaci si můžete nastavit „Mých5“, roaming nebo datový balíček pro používání internetu.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/muj-t-mobile/id562858149?mt=8%20″]