homekit ihome iconIncipio a iDevices představily novinky s podporou HomeKit. Nové doplňky dokážou zapínat a vypínat vaše spotřebiče i bez vaší přítomnosti v místnosti. Za mírně vyšší cenu vám možná usnadní život.



Incipio představilo Direct Wireless Smart Outlet a Wireless Smart Power Strip. Jedná se o zásuvky umožňující ovládání bezdrátově z iOS, k tomu poslouží aplikace Incipio Direct. Direct Wireless Outlet je malá zásuvka s cenovkou 24,99 dolarů (580 Kč). Wireless Smart Power Strip je prodlužovací kabel s možností zapojit do elektrické sítě čtyři zařízení, za prodlužovací kabel zaplatíte 59,99 dolarů (1 390 Kč). Jestli přijde i na evropský trh, je neznámou. Můžete vzdáleně ovládat zapojené spotřebiče a to i hlasovými povely v Siri.

incipio-direct-wireless-smart-wall-outlet

incipio-direct-smart-power-strip1

Další zařízení je Direct Wireless Smart Lamp Adapter. Adapter na žárovky a jiné typy osvětlení. Nabízí se ve dvou barvách v bílé a černé za 24,99 dolarů (580 Kč) za kus. Díky adaptérům může vypínat a zhasínat osvětlení v domě a to i když nejste v místnosti.

incipio-direct-wireless-smart-light-bulb-adapter

Zásuvka od iDevices Switch je připojena do sítě díky Wi-Fi a podporuje i Bluetooth. Stejně jako zásuvky od Incipio vám umožní zapínat a vypínat spotřebiče pomocí Siri nebo aplikace iDevices Connected. Aplikace dokáže naplánovat spuštění jednotlivých spotřebičů. Switch se dostane na trh ještě v první polovině letošního roku.

https://https://www.youtube.com/watch?v=j7faq7g6Kd0

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/idevices-connected/id682656390?mt=8″]

Zdroj: 9to5mac.com