aplikace dne icon rubrikaOpět vám přinášíme několik aplikací, které jsou v současné době zdarma. Je jen na vás, pokud si vybrané aplikace stáhnete a využijete této nabídky, nebo ji necháte plavat. Koukněte se sami!



Unikey

Unikey je jediná klávesnice svého druhu, která podporuje znaky unicode. Většina uživatelů tyto znaky někdy potřebuje použít – musí je proto hledat na internetu a následně kopírovat. Nyní už ne!

unicode

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id960380362?mt=8″]

Footpath Route Planner – Running / Cycling / Hiking Maps

Pokud si potřebujete naplánovat trasu pro vaše večerní běhání, rodinný výlet na kole nebo podobné sportovní aktivity, pak je tato aplikace určena pro vás! Samozřejmě po omezenou dobu zdarma!

app trasa

 

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id634845718?mt=8″]

Clone Camera Pro

Jakmile obsahuje nějaká aplikace slovo „PRO“ v názvu, jedná se o placenou aplikaci – nyní opět zdarma. Clone Camera Pro je aplikace, se kterou opravdu prorazíte a vaši kamarádi vám budou závidět všechny fotky pořízené přes tuto aplikaci. Jak už z názvu můžete poznat, pomocí této aplikace uděláte svého vlastního klona. Je to jednoduché – stačí vyfotit, nastavit a fotka je hotová!

624x552xclone-camera-pro.jpg.pagespeed.ic.AkiM9sukm1

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id557861125?mt=8″]

Helltopia

Vaším úkolem v této hře bude uniknout z pekla. Pomocí postavičky, kterou budete ovládat, se budete vyhýbat různým a čím dál složitějším překážkám.

wrre

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id964983515?mt=8″]

Monote

Kolikrát si určitě řeknete, že TouchID máte ve svém zařízení téměř nevyužité. Aplikace Monote je jednoduchá aplikace s příjemným designem, která tuto funkci ale použije! Jde o poznámkový blok, do kterého se vám nikdo nemůže dostat.

screetrn322x572

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id949451125?mt=8″]

ez Alarm – simple way to remind you

Pomocí této aplikace už nic nezmeškáte! Bude po vašem boku od ráno jako budík až po čas, kdy půjdete spát. Ez Alarm umožňuje naplánování vašich činností po celý den a krásné uspořádání, aby jste v případě úprav nemuseli nic hledat.

screen568x568

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id382276257?mt=8″]

Sudocube – 3D sudoku cube

Klasická hra SuDoKu v trochu jiné podobě. 3D verze této logické hry se stane alespoň trochu zábavnější. Stahujte zdarma!

screen568x568

 

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id859189211?mt=8″]

 

Zdroj: bgr.com