unnamedNe portálu Ebay.com lze koupit vše. Vyjímkou nejsou ani 8 let staré MacBooky, které je možné sehnat levně – málo kdy se totiž stává, že by překločili nějak výrazně vysokou cenu. Na Ebay se ale tento MacBook objevil a dosáhl ceny 160 tisíc korun!



Proč by ale byli lidé ochotni zaplatit přes 6.500$, když můžou mít MacBook stejného typu za 200$? Odpověď je prostá – podle prodejce je Macbook prokletý. Prodejce říká, že MacBook nechal omylem na hřbitově staré psychiatrické léčebny, kde zůstal celou noc. Druhý den po vyzvednutí se v něm pravděpodobně nacházel duch, který změnil pozadí plochy na strašidelné a stejně tomu bylo v případě iTunes – pouze strašidelné písně. A dokonce, aby toho nebylo málo, tak se i vznášel a pomocí svého víka se pokoušel komunikovat.

haunted-1

„Jednou jsem i náhodou viděl, jak se laptot vznáší ve vzduchu. Několikrát se i rychle otevíral, jako by se mi snažil něco říct“, uvádí Wfatzinger, prodejce notebooku.  

Aukce se vyšplhala až na 160 tisíc korun, a kdyby ji prodejce nezrušil, určitě by pokračovala. Pokud tedy máte doma např. iPhone nebo samotný MacBook a chcete ho prodat nad cenou, den před prodejem ho nechte na hřbitově.

haunted-3

 

Zdroj: examiner.com