aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přínášíme aplikace, které jsou právě teď zdarma! Neváhejte a vyberte si z několika opravdu skvělých aplikací.



Brain’up – Social Brain Training

Aplikace Brain’up vám pomůže vyjasnit, kdo je z vašich přátel vlastně nejchytřejší. Pomocí několika her porovnejte svoje znalosti s přáteli.

fgdfgg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id914643077?mt=8″]

Data Usage Enterprise

V této aplikaci je vše – jinak snad popsat nejde. Chcete vidět využití dat, volné místo, svoje peníze, váš volný čas, IP adresu a spoustu dalších údajů na jednom místě? Pak je tu pro vás tato appka!

f hj

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id961808244?mt=8″]

World Clock Widget – instant world timezone

Úkolem této aplikace je informovat vás o čase ve všech různých koutech světa. A to pomocí widgetu, takže nemusíte ani odemykat obrazovku.

jj

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id930469119?mt=8″]

CloudPlayer Pro – music player of audio files from cloud storages

CloudPlayer Pro je klasický hudební přehrávač pro vaše zařízení. Jednoduché zobrazení knihovny je zde samozřejmostí. Přehraje vám většinu hudebních formátů a to i online!

bghj

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id920451678?mt=8″]

Geekbench 3

Geekbench 3 je navržen pro iOS 8 a obsahuje plnou podporu pro 64-bitové procesory. Rychle vám změří vytížení vašeho procesoru nebo pamět RAM.

reez[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id683676887?mt=8″]

Contacts Pro

Ať už používáte iCloud, Exchange nebo Google contacts, díky této aplikace budete mít vše přehledně uspořádané. Rychlé hledání, úpravy, čištění zybtečných kontaktů – to vše tato aplikace bravůrně vzládá!

jhmh

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id946741869?mt=8″]