aplikace dne ke stažení zdarma iconNa AppStore je spousta užitečných aplikací, ale za ty nejlepší, se musí většinou připlatit. Pokud budete mít ale štestí, je možné, že některé tyto aplikaci se objeví v seznamu těch, co jsou zcela zdarma. Podívejte se!



Tangent – Add Geometric Shape, Pattern, Texture, and Frame Overlays and Effects to Your Photos

Přidejte si skvělé efekty, rámečky nebo třeba geometrické obrazce, se kterými můžete nadále pracovat a upravovat je, aby vaše fotka dosáhla prvotřídní kvality. Rozhodně povedená fotoaplikace, která oživí vaše fotky!

yxc fxfg

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id666406520?mt=8″]

gTasks Pro – Tasks Manager for Google Tasks, GMail, Todo list & Reminders

Povedená aplikace, která vám pomůže na nic nezapomenout. Appka si sychronizuje veškerá zvolená data z vašich účtů, jako je například Gmail nebo Todo list a zároveň slouží pro připomínání některých vašich událostí.

asadadsasd

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id672241079?mt=8″]

Photo Guard: protect your private photos from prying eyes!

Díky této aplikaci si fotografie, které máte ve vašem zařízení, ochráníte před oči, které je spatřit nemohou. Pustí tam pouze vás, nebo ty, kteří dostanou vaše heslo.sayc

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id488125473?mt=8″]

Walking for Weight Loss PRO: training plan, GPS, how-to-lose-weight tips by Red Rock Apps

Pokud máte rádi dlouhé procházky, rozhodně byste mohli využít služby této aplikace. Například vám sama nastaví trasu a hlídá si vaši váhu.

sqwewqqwe

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id819148898?mt=8″]

Video Zoom – Apply Zoom To Existing Videos, Crop

Konkurenčním smartphonům jsem záviděl jednu věc. Opravdu šikovné provedení sledování už natočeného videa, kdy si vše můžete přiblížit. Pokud chcete, aby tato funkce byla i va vašem iPhone nebo iPad – neváhejte.

fgxfg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id949836723?mt=8″]