aplikace dne ke stažení zdarma iconJak včera, tak dnes. Opět vám přinášíme několik užitečných aplikací, které dokáží obohatit váš iPhone či iPad. Neváhejte, protože za hodinu můžou být aplikace znovu zpoplatněny.



FocusTwist

První dnešní aplikací zdarma je FocusTwist. díky této aplikace můžete vaše fotky různě upravovat a hned potom je sdílet s vašimi přáteli.

dfsdfjpeg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id597654594?mt=8″]

Check Check – beautiful checklists to organize your life

Aplikace se příjemným designem určená pro plánování vašich ať už všedních nebo nevšedních aktivit. Výhodou aplikace je, že všechna data jsou automaticky sdílena na iCloud, takže k nim máte přístup i z ostatních zařízení.

dffdgdfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id707494893?mt=8″]

Rembrandt – The Calendar Companion

Rembrandt má jen jediný cíl – ujistit se, že už nikdy nezmeškáte svoji schůzku. Tato užitečná aplikace by rozhodně mohla nahradit některé kalendáře ve vašem zařízení.

sdfsdfasdsa

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id970144745?mt=8″]

Loose Leaf

Vytváření koláži nikdy nebylo jednoduší. Aplikace má pro vás vše připravěné a jediné co „musíte“ udělat je nastavit si vrstvení, poznámky atd. Potom už jen stačí sdílet s přáteli.

fxcvdcd

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id625659452?mt=8″]

Dayli – Everyday photo journal and time-lapse creator

Sna nejlepší aplikace z dnešního výběru a má zařazení i v mých nej. Každý den se můžete fotit a ptom jen pomocí pár videí si uděláte video, jak jste se změnil(a). Nestojí to za zkoušku?!

fgfgfg

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id717858939?mt=8″]

SoundCatcher – Instant music recognition

Určitě znáte ten pocit, když jedete autem a v rádio hraje píseň z vašeho mladí a vy si ani za nic nemůžete vzpomenout na název. Přesně tato aplikace vám to pomůže zjistit. Stačí nahrát část skladby, nechat vyhledat a hned znáte název!

asdasdasdasdasd

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/id866034228?mt=8″]