aplikace dne ke stažení zdarma iconStáhněte si jindy placené aplikace, které jsou právě teď zcela zdarma. Máte zájem  o klávesnici, která změní design vašeho iPhone, nebo dáte přednost photoshopu, aby vaše fotka měla více palců nahoru? Je to jen na vás, ale už za hodinu můžou být aplikace zase placené.



ACDSee

Tato aplikace „vše v jednom“ si rozhodně místo ve vašem zařízení místo dobije. Tedy pokud chcete fotit nádherné fotografie, nebo natáčet videa, následně je upravovat s profesionálními nástroji a potom jim přidat nějaký ten efekt. A hele – máme 3 v 1!

sdfsdffdsfsdsdf

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id909222894?mt=8″]

iTransfer

Jednoduchá aplikace, díky které můžete sychronizovat iOS zařízení s počítačem pomocí Wi-Fi.

fgjhh

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id644941575?mt=8″]

Trype Keyboard

Opravdu skvělá klávesnice. Její velkým plusem, kterým dokáže předehnat ostatní, je překládání v reálném čase! Dokáže vám přeložit to, co napíšete až do více než 80 jazyků.

sdfsdfsdfsdfsfdsdfsdfsfd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id919399845?mt=8″]

Hive Dialer

Pokud jste majitelem iPhone 6 Plus, tak určitě znáte ten pocit, kdy v jedné ruce držíte například deštník nebo jídlo a v pravé ruce iPhone. Jenomže jeho uhlopříčka je velká na jednu ruku. Proto je tu Hive Diealer – díky této aplikaci, která vám přesune klávesnici na jedno místo, vytočíte telefonní číslo hned.

sdfsdfyxc

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id954193767?mt=8″]