Apple Store - iconPříští týden Apple představí další funkce hodinek Apple Watch a nyní zdroje blízké zpravodajskému serveru 9to5mac odhalily maloobchodní strategie zaměstnanců Applu. V obchodech Apple Store by se prodejci měli zaměřit na „tři klíčové funkce“, které Apple zřejmě představí na následujícím eventu, a zákazníkům kupujících si jablečné hodinky nabídnout přechod na nejnovější iPhone.



Podle prodejních pokynů, které serveru poskytly zdroje přímo z řad zaměstnanců Apple Storu, Apple věří, že „mnozí zákazníci se již rozhodli, že chtějí hodinky Apple Watch“ a měli by je používat společně s výhodami, které přináší kompatibilní model iPhonu. Maloobchodní zaměstnanci by se podle Applu měli zákazníků ptát na jejich návyky při používání iPhonu, jejich oblíbené funkce v iOS 8, a taky jestli na svých iPhonech používají health a fitness aplikace.

apple store zaměstnanci

Zaměstnanci Apple Storů budou povzbuzovat zákazníky ke koupi jablečných hodinek, naslouchat jim a zároveň mluvit o Apple Watch, konkrétně, jak jim hodinky usnadní život. Také se zákazníky zkonzultují nejlepší kombinaci a typ hodinek, který je vhodný k jejich životnímu stylu.

apple store zaměstnanci2

apple store zaměstnanci3 apple store zaměstnanci4Zdroj: 9to5mac.com