ibmPartnerství mezi Applem a IBM přineslo už minulý rok 10 aplikací pro podnikatele. Na kongresu v Barceloně představilo IBM novou trojici aplikací, které zařadila do série MobileFirst. Jedná se o aplikace, které budou použity u aerolinek, u bankovnictví a třetí pro maloobchodní prodej.



Všechny nově vydané aplikace jsou již k dispozici a jejich uživatelé si je mohou volně upravovat. Jak se IBM vyjádřila, s používáním aplikací MobileFirst začalo již více než 50 společností -mezi které patří např.  American Eagle Outfitters, Sprint atd.

 

Advisor Alerts

První aplikace z trojice nese název Advisor Alerts a je určena bankovních poradcům, kterým bude pomáhat s co nejpečlivější péči o klienty. Aplikace disponuje analytickými schopnostmi a dokáže sestavit priority v souvislosti s konkrétním zákazníkem.

Advisor_Alerts-606x450

Passenger Care

Tato aplikace přináší zaměstnancům letiště možnost poskytnou svým klientům osobnější pomoc na letišti. Zaměstnanci by tak měli být dostupnější a nebude pro ně problém řešit různé problémy cestujících.

Passenger_Care-606x450

Dynamic Buy

Poslední ze série tří aplikací pomáhá obchodníkům se rozhodnout, které zboží nakupovat a následně prodávat.  Pomocí aplikace Dynamic Buy budou mít obchody vždy nejčerstvější informace o tom, které zboží je nejvíce prodávané v současné sézoně a jaká jsou pro něj prodejní doporučení.

Dynamic_Buy-606x450

 

Zdroj: cultofmac.com