aplikace dne ke stažení zdarma iconNe všichni chtějí investovat několik dolarů do aplikací pro svůj iPhone nebo iPad. Najdou se ale i tací vývojáři, kteří své jindy placené aplikace poskytnou na nějakou dobu zcela zdarma a vy tak můžete mít profesionální appku bez jakéhokoli poplatku. I dnes pro vás máme několik aplikací, které určitě oceníte.



HD Wallpapers For GTA 5 – Customize Your GTA V Lock Screen With Free Photo Editor

Tentokrát před několika dny spatřila světlo světa PC verze oblíbené hry GTA V. Pro telefony a tablety tedy alespoň máme úchvatné tapety a to v HD kvalitě.

fsq

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id736782610?mt=8″]

aSpeedCam ScannerFix

Opravdu povedená aplikace, kterou ocení snad každý řidič. Na vašem displeji se během několika kliknutí objeví, například vaše současná rychlost, čas, navigace.

speedasd

[app url=“https://itunes.apple.com/app/id327052009?mt=8″]

Stealth Inc.

Poměrně pěkná hra, která vám nabídne více než 80 kol zábavy.Vaším úkolem je prolést, přeskákat nebo se jinak přesunout přes mapu a to, anichž by vás viděl nebo dostal zákeřný nepřítel.

šqw

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/stealth-inc./id660730799?mt=8″]

Stackables – Layered Textures, Effects, and Masks

Asi jedna z nejlepších aplikací pro úpravu fotek. Stackables vám nabízí více než 200 různých efektů a 20 nástrojů pro ty nejlepší úpravy vašich fotografií.

fsqww

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/stackables-layered-textures/id704236938?mt=8″]

NC – Twitter Widget for Notification Center

Pokud používíte Twitter každý den, určitě oceníte appku NC. Funguje vlastně jako jednuduchý widget, díky kterému máte Twitter v Oznamovacím centru. Není tedy nutné odemykat mobil nebo přerušit jinou aplikaci.

hderw

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/nc-twitter-widget-for-notification/id925691560?mt=8″]