aplikace dne ke stažení zdarma iconPo víkendu pro vás opět máme několik velmi povedených aplikací, které se na určitou dobu vyskytly na App Store zcela zdarma. Není vůbec jisté, jestli je jejich vývojáři opět zpoplatní zítra, za týden nebo za měsíc. Vyberte si z několika aplikací sloužící k úpravě fotek nebo hru pro nudné chvíle.



Ninjas – STOLEN SCROLLS

Získejte zpět ukradený svitek, který brání různá monstra, démoni nebo ninjové. V této 2D arkádě je váš úkol jasný – přežít a dokončit každé kolo.

ninja

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id673003293?mt=8″]

Cut Me Out Pro – Easy photo editor to Chop photo, superimpose or erase background

Díky této aplikaci si můžete vystříhnout jakýkoli objekt z fotografie a jednoduše ho vložit do jiné. Cut Me Out Pro nabízí i více než 100 samolepek pro opravdu vtipné kousky.

cut me

[app url=“hhttps://itunes.apple.com/us/app/id597526128?mt=8″]

MultiCam – Set Focus/Exposure After Shoot

Opravdu povedená aplikace, která vám obrátí celý proces focení a vy tak můžete získat ty nejlepší snímky. Zatímco teď musíte zaostřit a nastavit další věci, MultiCam to udělá opačně.

nulticam

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id923968176?mt=8″]

Ninja Cam 360 – Add filters, beautiful effects over your photo

Aplikace vám poskytne bohaté efekty různých filtrů pro vaše fotografie. Stačí jen pár klinutí a z nudné fotky se rázem stane umělecké dílo.

nijacam

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id891198618?mt=8″]

Orby Widgets – To Make Notification Center Even More Useful

Jedná se vlastně o takový balíček widgetů, který vám do Oznamovacího centra vašeho zařízení přidá ty nejdůležitější věci a ušetří vám tak čas. Můžete si tak nastavit až 8 kontaktů ryhlého vytáčení, kalkulačku, stav baterie, CPU a  spoustu dalších widgetů.

orby

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id936035527?mt=8″]

Zdroj: bgr.com