iconV půlce března Vlastimil Simek vydal zbrusu novou a neokoukanou aplikaci, která má vnést ještě více zábavy do situací, kdy alkohol teče proudem. Ať už slavíte narozeniny nebo jen příchod jara, díky Drink Strike to nyní můžete ještě více okořenit. Pokud jste abstinent, tak si aplikaci ale moc neužijete.



Základní princip je jednoduchý – vy pijete a do aplikace naťukáte každý vypitý drink. Aplikace vám průběžně hlídá odhadovanou hladinu alkoholu v krvi a za každý přidaný nápoj dostáváte bodové ohodnocení, kterým lze v celkovém součtu všech nápojů lépe změřit ranní kocovinu. Už jste u svých přátel zaslechli:

  • Tak za kolik jsi to včera měl?
  • Ále, slabých 320 bodů

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/drink-strike-drinking-games/id977628386?mt=8″]
Že ne? Tak to vaši kamarádi ještě neobjevili kouzlo Drink Strike.
Ale není všechno jenom o bodech. Možná se vám někdy stalo, že jste šli na jedno pivo a po pár hodinách, když se přiblížil číšník s nesmlouvavým výrazem ve tváři a počmáraným lístkem v ruce, jste si za boha nemohli vzpomenout, kolik těch piv nakonec bylo. I v tomhle vám Drink Strike pomůže – jednoduše vám zobrazí seznam všech vypitých nápojů.

A to pořád není vše – to nejlepší si totiž necháváme nakonec. V Drink Strike najdete spoustu picích výzev, to pro ty případy, kdy se prostě zábava zasekla na bodu mrazu. Nic nenastartuje atmosféru lépe než pár výzev, při kterých teče alkohol po hektolitrech. Můžete začít třeba pivem na ex anebo si vychutnat slastný pocit vítězství u některé z těch sofistikovanějších výzev. A aby to nebyla nuda, pokud výzvy zvládnete v opravdu kvalitních časech, čeká na vás pivní zátka. Pro ty slabší bronzová, pro drsňáky rovnou zlatá. Každou získanou medailí se posunujete v žebříčku hodností výše a výše – možná z vás nakonec bude i „Chuck Norris“ nebo DrinkStriker?

Doufáme, že jsme vás pořádně navnadili a že se už nemůžete dočkat, až naši aplikaci vyzkoušíte.

1