aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět pro vás máme přichystaných 5 jindy placených aplikací pro vaše iOS zařízení. Jejich vývojáři se rozhodli je po omezenou dobu zpřístupnit zcela zdarma a je tedy na vás, jestli této lákavé nabídky využijete. Nerozhodujte se ale dlouho, protože již zítra ,ůžou být některé opět zpoplatněny.



Buzzy App – Share with Style

Dvěma slovy se jedná o sdílecí aplikaci. Jednoduše přídáte text, upravíte si fotografii a ihned ji můžete sdílet přes email nebo sociální sítě.

wer

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id967176210?mt=8″]

Video Rotate & Flip

Tuto aplikaci rozhodně jednou v životě každý využije. Určitě nejsem jediný, komu si stalo, že při natáčení nevypl zámek otočení displeje a vámi zaznamenané video bylo tak na výšku. Díky této aplikaci si pomocí několika kliknutí můžete vaše video jakoli přetočit.

tert

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id554533692?mt=8″]

Today In History

Víte, že 5. května zemřel Napoleon Bonaparte? Nebo že 15. dubna byl zavražděn 16. prezident USA? Díky této aplikaci vám neunikne ani den z historie a vy tak nepřijdete o zajímávé a hlavně důležité momenty z celéhp světa několik desítek let zpět.

tgert

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id312028507?mt=8″]

Pocket 360 Camera – camera effects plus photo editor

Černobílá, škrábance, film, retro, 8mm a  spoustu dalších efektů, díky kterým uděláte vaše vzpomínkové fotografie ještě kvalitnější!

fgh

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id702664008?mt=8″]

Peel Browser

Tato aplikací šifruje přenosy po síti Tor network tak, aby vaše prohlížení internetu bylo bezpečnější.

etzrz

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/id847801787?mt=8″]