aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Extreme Week Calendar

Povedený kalendář pro iOS rozhodně splní vaše představy. Svěží design, pokročilé funkce a jednoduché ovládaní, na které každý přijde do 5 minut. Pokud vám tedy vadí omezené možnosti vašeho současného plánovače dne, neváhejte.

asds

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/extreme-week-calendar/id555336524?mt=8″]

Financial Book – Money Tracking and Management

Zvláští druh kalkulačky – tedy, do školy s ní moc nepočítejte. Tato aplikace vám dokáže jednoduše spočítač vaše výdaje či příjmy pomocí základních funkcí. Přehledný design jenom potvrzuje snadné ovládání aplikace.

dhg

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/financial-book-money-tracking/id683106987?mt=8″]

Data Monitor Pro – Control Data Usage in Real Time

Díky aplikace Data Monitor si pohlídáte spotřebu vašich mobilních dat a to opravdu velmi přesně. Data není problém kdykoli resetovat nebo jim nastavit limit. Využití WiFi sítě není pro aplikaci také žádný problém.

wgds

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/data-monitor-pro-control-data/id711519804?mt=8″]

StarMap 3D+: Guide to the Night Sky, Planets, Constellations, and Astronomy

Aplikace určená spíše pro milovníky vesmíru. StarMap ve je pěkná appka s povedenou 3D grafikou, díky níž poznáte růsná místa vesmíru. Zajímá vás družice nebo planeta, kterou na mapě objevíte? Jediným kliknutím tak o ní získáte co nejvíce užitečných aplikací.

wefd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/starmap-3d+-guide-to-night/id351986992?mt=8″]

Rewind: One Last Chance

Povedená 3D hra, která se tak trochu zaměřuje na záhady a patrání. Ve hře bude vašim úkolem jednou velkou vyřešit a to pomocí analyzování různých dokomentů, šifrovaných dopisů či jiných překážek.

wefsd

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/rewind-one-last-chance/id967269546?mt=8″]