TodoistSpolečnost Doist stojící za populární To-Do aplikací nazvanou Todoist spustila verzi pro hodinky Apple Watch. Aplikace Todoist pro Apple Watch uživatelům umožňuje přehledně procházet své jednotlivé úkoly a projekty, seřazovat je, odpovídat na upozornění a taky tvořit nové úkoly.



Aplikace ve verzi pro Apple Watch nabízí plnohodnotnou podporu všech funkcionalit hodinek, dokáže provádět úkony pomocí hlasového ovládání. Obsahuje přehled úkolů v současném dni, možnosti vyhledávat prostřednictvím filtrů a mnoho dalšího.

Vzhledem k tomu, že Apple ve svém operačním systému Watch OS nenabízí žádnou nativní aplikaci pro poznámky, uživatelé Apple Watch jsou odkázání právě na aplikace třetích stran, jako je Todoist, Wunderlist, Any.do, atd.

Todoist je poměrně populární To-Do aplikace, ale proti ní stojí mnoho konkurentů, kteří při vývoji nezapomínají obohacovat své dílo o další funkce. Můžeme zmínit například konkureční aplikaci Wunderlist, která již nabízí oficiální verzi pro jablečné hodinky.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/todoist-to-do-list-task-manager/id572688855?mt=8″]

Zdroj: 9to5mac.com