zajímavé aplikace dne iconPokud máte zájem o výběr těch nejlepších aplikací spojené s hudbou– jste na sprvném místě. V následujícím článku pro jsme pro vás vybrali ty nejlepší aplikace, které vám nabídnou zcela nový design a funkce audio přehrávače či spoustu jim podobných věcí.



Shazam

Kdo by neznal aplikaci Shazam. Díky této jednoduché aplikaci, která je navíc zdarma, zjistíte název skladby, kterou potřebujete zrovna vědět. Každý zná ten moment, kdy ve filmu nebo v rádiu začne hrát povědomá hudba, ale ani za nic si nemůžete vzpomenout, kdo je její autorem. Díky Shazam to jednoduše zjistíte!

ztr

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/shazam/id284993459?mt=8″]

Ringtones For iPhone iOS 8

Díky této aplikaci si pomocí několika kliknutí změníte vaše vyzvánění či jiné zvuky vašeho telefonu. Pokud vás tedy nebaví ty klasické, které iOS nabízí, tak v této aplikaci najdete všechno, co je potřeba!

sf

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/ringtones-for-iphone-ios-8!/id599559607?mt=8″]

Epic Drum Set

Cítit tlukot bubnů je pro každého bubeníka nádherný pocit. Nyní si tento zvuk můžete zopakovat i ve vlaku nebo ve škole a to pomocí aplikace Epic Drum Set. Zahrajte si vaše oblíbené skladby, nebo si prostě jen prstama „mlaťte“ něco nového.

etz

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/epic-drum-set/id492177760?mt=8″]

Music Player PRO

Opravdu velmi povedená aplikace, za kterou si ale musíte připlatit. Streamování hudby je zde samozřejměností a to samé platí i o poslechu. Music Player Pro nabízí i jednoduché prostředí, takže hledání vaší oblíbené skladby nebude už žádný problém.

qwea

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/music-player-pro-player-streamer/id993440715?mt=8″]

iTexttone

A ještě jedne aplikace obsahující ty nejlepší tóny pro váš iPhone. Potřebujete strašidelný, zvířecí nebo jiný zvuk? Přesně v této aplikace na ně narazíte!

ěčš

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/itexttone-100+-text-message/id469363045?mt=8″]