aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět Vám přinášíme užitečné aplikace pro Mac, které jsou na krátkou dobu zdarma na App Store. Pokud se Vám nějaká zamlouvá, neváhejte moc dlouho a stáhněte si jí, protože třeba již zítra za ní budete muset zaplatit.



AnkiApp Flashcards

Tuto aplikaci jsem si velmi oblíbil. Pokud máte problémy se učit například slovíčka a děláte to stylem, že si na kartičku napíšete z jedné strany český výraz a z druhé výraz v cizím jazyce tak je tato aplikace přímo pro Vás.

AnkiApp Flashcards je jednoduchá a přehledná aplikace ve které si takové kartičky vytvoříte. Zařadíte si je do různých seznamů, obohatíte je obrázkem, zvukovým záznamem apod.. Poté si je pustíte v určitém setu a aplikace Vás ohodnotí podle toho jak Vám to šlo. Aplikace je také na iOS– po jednoduché registraci tak můžete sdílet své kartičky na každém svém zařízení. Sleva z 9,99 dolarů (cca 250 Kč).

ankiapp-flashcards-aplikace-zdarma

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/ankiapp-flashcards/id917547269?l=cs&mt=12″]

Large File Cleaner

Tuto aplikaci si rozhodně stáhněte. Large File Cleaner Vám totiž po proskenování najde soubory, které zabírají zbytečně moc místa a dokáže také obnovit omylem smazané soubory.

large-file-cleaner-aplikace-zdarma

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/large-file-cleaner/id874330383?l=cs&mt=12″]