iPod Touch - iconUž je to delší dobu co multimediální přehrávače Apple iPod nepřišli s nějakým převratem nebo vývojem. Apple vydal novou verzi naposledy v roce 2012 a od té doby přidává pouze nové barevné varianty. Otázkou je zda vůbec iPody potřebují nějakou inovaci nebo hardwarové vylepšení.



S vývojem iOS 9 Apple kompletně přepracoval jádro, to bude stabilně pracovat i s čipem A5, který je v iPhonu 4s, iPadu mini 1.generace a v iPodu touch 5. generace. Právě iPod touch měl projít největší změnou v podobě přepracování na hybrid multimediálního přehrávače a kvalitního fotoaparátu. Z tohoto jak se zdá upadlo a hlavní kvality iPodu budou pak nové službě Apple Music.

Apple chce jít touto cestou a protože Apple Music využívá iCloudu nebude problém ani kapacita 16GB spolu s novými barvami iPodu jak již bylo psáno v předchozím článku. Zakoupením tohoto multimedálního přehrávače z dílny Apple tak získáte plně kompatibilní zařízení s podporou Apple Music, kde budete moci vyzkoušet 3 měsíce službu zdarma, budete moci poslouchat velkou škálu interpretů, nahrávat svou hudbu na iCloud, poslouchat streamované rádio Beats 1 a také v rámci Apple Music Connect přidávat příspěvky a lajky do vláken umělců. iPod je Vaše vstupenka do světa hudby.

iPod