wozniak steve iconSpoluzakladatel společnosti Apple legenda Steve Wozniak stále čeká na své Apple Watch. Během rozhovoru Hardware and Software Developers Freescale v Austinu uvedl: : “Tim Cook řekl, že každý zaměstnanec dostane 50% slevu na Apple Watch, ovšem zařídit to byl obrovský problém. Oficiálně jsem zaměstnanec.“



„Jsem jediný člověk, který byl na výplatní listině již od začátku a nějakým způsobem, i když semnou spadlo letadlo, tam jsem stále.”

K samotnému produktu Apple Watch má pak svůj osobitý názor: “Nekupujete si hodinky, kupujete si řemínek. Apple má 20 různých úrovní hodinek a jediný rozdíl je v řemínku (tahu). Pokud chcete utratit o 600$ víc, dostanete jiný řemínek. Jediný případ, kdy skutečně dostanete pravou hodnotu je, pokud si koupíte zlaté hodinky,”zažertoval Woz. “10 000$ a pak pokud si koupíte lepší náramek, 17 000$, to je jako Rolex, nezáleží na tom, jestli hodinky fungují.” Sám Steve pak není velkým nadšencem internetu a sám tvrdí, že jej využívá hlavně pro své vtípky jako ten k Apple Watch “Ve čtyři ráno v Kalifornii budu troubit na klakson v garáži z mé postele!,” 

steve-wozniak

Zdroj: 9to5mac.com