apple_watch_iconNeumíte si představit jablečné hodinky Apple Watch jinak než se řemínkem na ruce? Designerská skupina Bucardo představila na Kickstarteru kolekci pojmenovanou Pendulum, která spojuje Apple Watch a šperky dohromady. Prémiové šperky a doplňky přemění Apple Watch do kapesních hodinek nebo náhrdelníku s přívěskem.



Designéři ze skupiny Bucardo přináší historické podoby klasických hodinek a vytváří jim novou podobu ve spojení s dnešními moderními Apple Watch. Sestavili kolekci, která v sobě integruje technologii a módu dohromady.

Kolekce Pendulum se skládá ze dvou šperků, které společně s Apple Watch otevírají nový úhel pohledu na tyto hodinky. Prvním jsou, spíše již historické, kapesní hodinky. Ochrání Apple Watch o velikosti 42 milimetrů a otevřením vám umožní hodinky probudit na hlavní obrazovku. Další podoba, do které se jablečné hodinky mohou „obléci“, je náhrdelník. Patentovaná technologie přemění vaše Apple Watch s velikostí 38 milimetrů na náhrdelník s přívěskem. Tato možnost má dvě varianty. S první jsou hodinky chráněny krytem, který vytváří větší míru diskrétnosti, druhá nechá displej hodinek odkrytý. Kapesní hodinky i náhrdelníky jsou k dispozici ve zlatém nebo stříbrném provedení.

Pro přispěvatele na Kickstarteru je několik možností, jak si hodinky zakoupit. Pro prvních 125 je připravena jedna ze všech tří variant (tedy kapesní hodinky, náhrdelník s chráněnými Apple Watch a náhrdelník s nechráněnými Apple Watch) za cenu 100 dolarů. Pro dalších 125 bude cena zvýšena na 125 dolarů. Pokud nebudete mezi těmito prvními 250 přispěvateli, budete si muset připravit 150 dolarů.

Apple Watch doplňky Apple Watch doplňky_2 Apple Watch doplňky_3 Apple Watch doplňky_6

Zdroj: Kickstarter.com