Apple Keynotes logo iconAmerický server AppleInsider přišel se spekulací o změně místa konání podzimního Apple Eventu, kde Apple představí mj. i novou generaci chytrého telefonu iPhone. Kalifornská firma si rozhodování o místu pořádání minulých konferencí vybírala mezi Flint Center nebo Yerba Buena Center a zdá se, že kapacity těchto budov nejsou identické s přáním organizátorů.



Apple se podle informací AppleInsideru rozhodl pronajmout budovu Bill Graham Civic Auditorium. Důvod ve změně místa hledejme právě ve velikosti prostoru pro diváky. Yerba Buena Center a Flint Center disponují sály o kapacitě 1 470 a 2 400 lidí. V porovnáním s Bill Graham Civic Auditorium je to 3,5x méně, jelikož nová budova zvládne „posadit“ až 7 000 lidí.

Rekordní výprodej vstupenek na dřívější konference Applu (WWDC či Special Event) se zřejmě také podepisuje na tomto rozhodnutí.

AppleNovinky budou pro vás celou konferenci sledovat a můžete se opět těšit na podrobné články o nově představených produktech a také souhrn celé keynote.

cupertino keynote 2013 icon

Zdroj: AppleInsider.com