apple_invite_sept_2015_largeUž jen necelý týden nás dělí od události, která nám odhalí další jablečné produkty. Konference, kterou Apple pořádá 9. září bude opravdu obrovská. Představeny nebudou pouze nové iPhony 6s a Apple TV 4. generace, nyní se od důvěryhodných zdrojů serveru 9to5mac dozvídáme informaci, že Apple představí i očekávaný iPad Pro a jeho menšího bratříčka iPad mini 4.



Náš seznam novinek z této konference můžeme rozšířit o tyto dva nové modely iPadu. Pokud se podíváme, kolik nám toho Apple hodlá představit, určitě měl důvod konferenci přemístit do větších prostor Bill Graham Auditoria. Jeho kapacita je 7.000 osob. Za 6 dnů se nám Apple ukáže s novými iPhony 6s a 6s Plus, dále se 4. generací Apple TV, finální verzí OS X 10.11 El Capitan a iOS 9, novými barevnými variantami řemínků pro Apple Watch a iPadem Pro se 4. generací iPadu mini.

Zdroje blízké Applu rovněž tvrdí, že předprodej iPadu Pro začne v říjnu, v oficiálních obchodech Apple Store bychom ho mohli potkat v listopadu tohoto roku. 9to5mac ovšem tvrdí, že přestože si jsou zmíněné zdroje jisté, stále je možné, aby Apple představení iPadu, s rozměry dnešního MacBooku, odložil až na říjnovou konferenci. Důvod je prostý, Apple se chce ubezpečit, že disponuje dostatečnými zásobami součástek pro toto zařízení, jelikož poptávka v předvánočním období bude určitě obrovská.

Apple Keynote toho nabídne skutečně hodně, a proto si jej určitě nenechte ujít. My vám nabídneme sourhn celé události a detailní informace o nových produktech hned po jejím skončení.

Máme se teda opravdu na co těšit!

12_9_ipad_ipad_4_mini_light-800x450

Zdroj: 9to5mac.com