apple_keynote_event_2015_iphoneAmerický kontinent se v těchto chvílích pomalu probouzí do dalšího pracovního dne. Fanoušci produktů Applu již netrpělivě čekají na začátek konference a příchod Tima Cooka, generálního ředitele Applu, na pódium. Pojďme si v tomto článku ujasnit, v kterou hodinu a jakým způsobem se můžeme stát diváky dnešní konference Apple Special Event 2015.



Kdy?

Nejdůležitější informace hned na začátek. Začátek konference je naplánovaný na 19:00 našeho středoevropského času a potrvá zhruba dvě hodiny, jelikož Apple má dnes opravdu co nabídnout.

Kde?

Apple Special Event je možné sledovat klasicky na Macích a iOS zařízeních přes webový prohlížeč. Apple má vytvořenou speciální stránku věnovanou této konferenci na následující adrese:

Sledovat přímý přenos Apple Keynote

Majitelé Apple TV si na svém velkém televizoru mohou také konferenci vychutnat, Apple jim aktualizoval kanál „Apple Events„, který najdou mezi aplikacemi na Apple TV. Pro uživatele Windows 10 s prohlížečem Microsoft Edge je odkaz výše také dostupný.

Sledujte AppleNovinky.cz, kde vás budeme informovat už během celé prezentace o představených novinkách. Samozřejmě se dočkáte i shrnutí celé prezentace, které bude vydané ihned po ukončení oficiálního představování Applem.

apple_invite_sept_2015_large