Jaybird Bluetooth Headset for All BluetoothJestliže si potrpíte na bezdrátová sluchátka, ať je důvodem sport nebo jen fakt, že vám nepřekáží žádný kabel, redakce magazínu AppAdvice se na to zaměřila a vybrala pro vás 5 nejlepších bezdrátových sluchátek pro váš iPhone nebo iPad. Podle úniků by poslední iPhone neměl mít ani jack pro sluchátka, tak proč si nezačít zvykat už teď?



Jaybird X2 Sport

Sportovní sluchátka Jaybird poskytují opravdu špičkový zvuk a bezdrátovou přesnost. Díky tomu, že základní balení obsahuje hned několik špuntů, nebude ani problém si sluchátka nasadit do uší přesně tak, jak by měla pracovat a uživatel se dočkal nejlepšího výsledku. Sluchátka téměř nic neváží, poskytnou vám 8 hodin kvalitní muziky a je na ně doživotní záruka.

Hodnocení: 4/5
Cena: od 3.200 Kč

Jaybird Bluetooth Headset for All Bluetooth

Jabra Move Wireless

Můžete si vlastně koupit jakákoli sluchátka chcete, ale Jabra vám nabídne ten nejlepší podíl v cena/kvalitu. Za necelé 2 tisíce totiž dostanete hodně muziky – doslova. Lehká sluchátka s nastavitelnou čelenkou a speciálním povrchem, aby se jim vyhnula každá nečistota. Jabra Move vám nabídne až 8 hodin hraní na jedno nabití a součástí balení je i 3,5mm kabel, který využijete v případě, že se baterka vybije a vy chcete i nadále poslouchat.

Hodnocení: 4/5
Cena: od 1.900 Kč

Jabra MOVE Wireless Bluetooth Stereo Headset

Bragi Dash

Sluchátka Bragi Dash jsou mezi ostatními tou nejlepší volbou, pokud vám nevadí si připlatit. Jedná se o kompletně bezdrátová sluchátka, která pouze vložíte do obou uší a už máte o hudbu postaráno. Obsahují navíc své své vlastní mini-úložiště, takže se do nich vejde bezmála tisíc skladeb. Jsou vodotěsné, takže potápění do jednoho metru pro vás je hračka. Pokud teda hledáte sluchátka nenajdete je – tohle jsou chytrá sluchátka!

Cena: 7.500 Kč

bragi_the_dash_floating_2x_2

Plantronics BackBeat Fit

Další sportovní sluchátka, které se svou cenou řadí mezi ty levnější. Konstrukce zařídí, že vám během běhání, cvičení, jízdy na kole a jiných sportovních aktivit, nevypadne sluchátko z ucha. Jsou odolné vůči potu a prachu a nabízí vám až 8 hodin přehrávání, přičemž speciální technologii dokážou, které je dokážou nechat nabité až půl roku. I když vám poskytnou prvotřídní kvalitu, jsou sestrojená tak, abyste slyšeli i okolí pro větší bezpečnost. Sluchátka vám umožní i telefonovat.

Hodnocení: 4,5/5
Cena: od 2.000 Kč

Plantronics BackBeat Fit Ultra-Light and...

Skullcandy Uproar Wireless

Poslední sluchátka, která mě osobně svým vzhledem nijak neoslnila, ale o to vše si kompenzují cenou, ale i svými možnostmi. Skullcandy vám nabídnou až 10 hodin poslouchání hudby a dokonce i možnost telefonovat, protože obsahují vestavěný mikrofon, takže sluchátka využijí i hráči. Ušní polštáře jsou příjemné.

Hodnocení: 4/5
Cena: od 1.200 Kč

Skullcandy Uproar Wireless