apple watch 2 iconDnes ráno jsme vás informovali o přesném datum konání eventu, kde Apple představí své další produkty, mezi kterými zazněla i druhá generace jablečných hodinek. Opravdu ale Apple představí Apple Watch již tento rok nebo si to nechá až na později?



Byl duben 2015 a já letěl do Ameriky pro své Apple Watch Edition a zaplatil za ně více než 400 tisíc. Všude se chlubil a Apple teď hodlá vydat druhou generaci. Protože jdu s dobou, poletím opět do Ameriky a koupím si další Apple Edition za necelý půl milion. Takhle by to mohlo pokračovat, pokud bych si takovou sumu našetřil, aby to mohl být můj příběh. Pro současné majitele Apple Watch Edition to od Apple není tedy hezká zpráva, protože jejich hodinky za 455 tisíc budou po jednom roce staré.

To samé platí i pro majitele kategorie Apple Watch – v této kategorii seženete hodinky za více než 30 tisíc a měnit je každý rok tak není příjemné, když vezmu v potaz, že většina lidí nemění ani iPhone po roce. S Apple Watch by se podle mně mělo zacházet jako s prémiovým zbožím, alespoň co se těch dražších kategorií týče. Věřím, že pokud bych měl Apple Watch z vesmírně černé nerezové oceli s vesmírně černým článkovým tahem za více než 30 tisíc, štval by mě fakt, že po roce už nejsou hodinky nejnovější.

apple_watch_icon_11