ceslogoNa CES 2016 bylo představeno opravdu hodně zajímavých produktů, zde je výběr nejzajímavějšího příslušenství pro vaše jablečné mazlíčky. Pojďme se na to tedy podívat, jsou tam dost zajímavé kousky.

Ampware

Kryt na iPhone za $79 s vestavěnou ruční klikou. Vytáhněte rukojeť, točte s klikou pět minut a máte extra hodinu šťávy pro váš iPhone. Nikdy se už nebudete muset starat o napájení baterky, tedy tak dlouho, jak dlouho jste ochotní točit klikou.

amware

 

 

Aud Air

Aud Air od iLuv za $100 je přenosný reproduktor, díky kterému můžete streamovat hudbu přes Wi-Fi nebo Bluetooth s nízkou ztrátou kvality hudby. Po celé domácnosti může být připojeno více zařízení, takže si můžete vychutnat jednu písničku ve všech místnostech, nebo v každé místnosti jinou. Produkt bude dostupný koncem tohoto měsíce na Amazonu.

aud-air-use-this-100637220-orig

 

 

mySight

iLuv nepřišel pouze se zvukem, ale i s obrazem. mySight 2K bezpečnostní kamera za $180. Nastavení trvá pouze 60 sekund, potom už můžete živě sledovat obraz z kamery na vašem iPhonu kdekoliv na světě. Pokud kamera zaznamená pohyb nebo zvuk, nahraje desetisekundový záznam a oznámí uživateli, aby se na něj co nejdříve podíval a udělal potřebné kroky, pokud jsou potřeba.

my-sight-100637213-orig

 

 

LockSmart Travel

Nový LockSmart Travel je visací zámek pro váš kufr schválený TSA, který můžete ovládat přes Bluetooth z aplikace na vašem iPhonu. Měl by být dostupný začátkem tohoto roku.

locksmart-100637215-orig

 

Olloclip Studio

Od společnosti, která vždy zlepšuje fotografování na iOS, přichází  Olloclip Studio kit za $90, který splňuje vše co jste chtěli pro skvělé snímky zachycené iPhonem. Ochraný kryt s integrovaným montážním řešením, rukojetí na prsty, která vám umožní zachytit fotografii pouze pomocí dvou prstů, příslušné adaptery a stojan. Odesílání je očekáváno od února.

olloclip-studio-100637214-orig

 

Polar Balance

Když se uživatelé zváží na váze Polar Balance za $100, jejich současná váha se odešle do jejich Polar fitness wearable produktu, nebo přímo do aplikace Polar Flow, která je ke stažení pro iOS a Android. Polar Balance sleduje aktivitu a váhu uživatele a také poskytuje motivační zpáteční odezvu a praktické rady.

polar-balance-100637216-orig

 

PowerBiner

PowerBiner je karabina s dobíjecí kapacitou 3000mAh, která dokáže napájet téměř všechny zařízení. Cena a další informace zatím nejsou dostupné.

powerbiner-100637217-orig

 

Quickpod Power Grip

Máte rádi selfies? Máte rádi záložní baterie? Proč nemít oboje? Quikpod Dynamic Power Selfie Stick za $80 a Quickpod Power Grip (na obrázku) za $50 s vestavěnou Power Bankou nabízí extra 10 hodin baterie pro vaše filmování nebo focení na smartphonu, nebo jiných zařízeních jako např. GoPro.

quickpod-100637218-orig

 

Timp Bags

Chcete váš iPhone nebo Macbook dostat bezpečně z jednoho místa na druhé kdykoli kdy prší nebo pálí slunce? Timp Bags od Landeru je z venku vytvořen z voděodolného materiálu a zevnitř je polstrovaný, takže vaše zařízení jsou chráněná. Menší je dostupný za $100 pro a větší za $130, který má objem 25 litrů.

timp-100637219-orig

Zdroj: macworld.com