homekit ihome iconNa letošním CES 2016 toho je opravdu hodně k vidění, a tak je samozřejmostí, že se zde objeví desítky novinek související s Apple. Mimo různé powerbanky, monitory, redukce atd, tu máme i TOP 4 HomeKit produkty.



iHome

Již v minulém roce představila společnost zařízení iHome iSP5, a tento rok přichází aktualizace – a sice lepší iHome iSP8. Jde o celkové monitorování vaši HomeKit domácnosti a to i s ovladačem. Cena je 50 dolarů.

ihomesmartplug-800x448

Hunter

Siri není tu nějak horko? I takhle lze pomocí iOS zařízení ovládat novinku, která se dostane do prodeje na jaře – větrák. Za zařízení na obrázku zaplatíte necelých 10 tisíc korun.

hunter

Kwikset

Kwikset zámek obsahuje dotykový LED displej, díky kterému nebude problém uložit až 30 jedinečných uživatelských kódů. Vy se tak domů dostanete pomocí Siri nebo jedné z aplikací.

premis-642x1024

První pomoc

Opět jsme se dočkali také několika produktů, které vám dokáží zachránit i život. Jedním z nich je Onelink – zařízení, které zkoumá, jestli není hladina CO u vás doma nízká nebo naopak vysoká. Kontroluje také teplotu a vlhkost.

firstalert2-642x428

Zdroj: appadvice.com