hyper_mac_battery_hyperjuice_macbook_malaysia_1000x1000Na CES 2016 ukázal Hyper nové a aktualizované produkty, které jsou specificky designované pro iPhone, iPad a samozřejmě Mac. Zdurazňuje hlavně nový USB-C hub pro uživatele dvanáctipalcových Macbooků, USB 3.0 Lighting flash disk a pár úhledného příslušenství pro Apple Watch.



HyperDrive USB-C 5-in-1 Hub

Největší zajímavost, kterou společnost na CES 2016 představila, je nový 5-v-1 USB-C Hub, který jako první na trhu nabízí nabíjení. To je veliká věc pro ty uživatele Macbooků, kteří hledají perfektní hub k rozšíření jejich zařízení. Narozdíl od ostatních USB-C zařízení, které byly oznámeny tento týden, je hub od Hyperu designován speciálně pro uživatele dvanáctipalcových Macbooků, a to v nabídce Silver, Space Gray a Gold.

HyperDrive obsahuje USB-C pro nabíjení, SDXC slot, micro SDXC slot a dva USB-3.0 porty. Je sice designovaný pro uživatele Macu, ale samozřejmě pracuje i s ostatními USB-C zařízeními, včetně Chromebooku Pixel.

HyperDrive je k dostání nyní za 49 dolarů (normálně 69 dolarů)

hyperdrive-usb-c-hub

HyperLink & Amber charging case

Pokud hledáte solidní, ocelový řemínek pro Apple Watch, ale nechcete utrácet zbytečně moc peněz za originální řemínek od Apple, nový HyperLink řemínek (69 dolarů), který byl představen, je ideální možností. Je použita stejná 316L nerezová ocel jako u Apple Watch, není v horší kvalitě a přesto stojí přibližně čtvrtinu ceny. Na trhu je již více podobných produktů, ale řemínek od Hyperu je momentálně nejlepší alternativa k originálnímu řemínku.

Je samozřejmě nabízen i v Space Black verzi, která má DLC (diamond like carbon) povlak a skvěle pasuje k tmavšímu modelu Apple Watch.

Společnost také ukázala nový Jantatový nabíjecí case pro Apple Watch. Hliníková ochrana zdvojnásobuje stojan pro nabíjení pro vaše Apple Watch s kapacitou 3800mAh a možností napájet iPhone, iPad, nebo jiné zařízení. S touto kapacitou můžete Apple Watch nabít až osmkrát.s Je nabízen v Silver, Gold, Rose Gold a Space Gray barvách. Je dostupný za 99 dolarů.

amber_open_watch_in_1024x1024

iShowFast

Nový Lightning a USB úložiště, které přináší rychlejší přenos s USB 3.0 a mnohem více.

Se standartním USB konektorem na jedné straně a Apple Lightning konektorem na druhé, produkt umožňuje uživatelům iPhonu a iPadu rychle a jednoduše přenášet soubory mezi zařízeními.

Ceny jsou následovné: $79.99 (16GB), $99 (32GB), $149 (64GB), $249 (128GB), a $399.99 (256GB)

hyper-ishowfast-speeds

USB-C HyperJuice & Pearl

HyperJuice s USB-C (169 dolarů), je extrémně populární, přenosné dobíjecí řešení pro Macbooky a nyní dostalo i nový USB-C konektor pro dvanáctipalcové Macbooky. Společnost jej nabízí ve čtyrech kapacitách. HyperJuice je jedno z mála zařízení, které dává novým Macbookům extra výdrž baterie. Samozřejmě jím můžete napájet i jiná USB zařízení.

Nakonec má společnost představit další dobíjecí produkt, který se nazývá Pearl (39 dolarů), která má zabudovanou kapacitu o velikosti 3000 mAh. Je dostupná v Red, Gold, Silver a Purple barevných variantách.

2013-05-14-hyperjuice-batteries-1-20p_1024x1024 media_1024x1024

Zdroj: 9to5mac.com