wideVětšina objektivů pro iPhone, které jsou na trhu, ve skutečnosti nenabídnou to, co od nich uživatel čeká a drtivá většina z nich ani nenabídne to, co by objektiv měl. Na trh se proto dostává hračka jménem Carl Zeiss, jejíž výrobcem je ExoLens, který na trhu není žádným nováčkem. Objektivy jsou určené pro iPhone 6/6s a jejich vetší brášky.



Jde přesně o tři modely objektivu, které mají za úkol dodat vašim fotografiím pořízeným iPhonem, dodat tu nejvyšší možnou kvalitu. K tomu využívají hlavně kvalitní sklíčka a ještě několik dalších „ingrediencí“, které dokážou zaručit kvalitu tak vysokou, že se rovná digitálním fotoaparátům Sony.

wide

První a druhý objektiv slouží k samotnému zvýšení kvality „klasických“ fotografií. Třetí objektiv využijí ti, kdo rádi fotí makro-fotografie, protože slouží k snímaní malých objektů z dálky 3-12 cm. Carl Zeiss se připojují pomocí vlastního držáku, který vypadá i po designové stránce velmi dobře.

Každého určitě zajímá cena a místo, kde se dají koupit. Seženete je na oficiálních stránkách ExoLens a to koncem druhého čtvrtletí roku. Cena na objektivy pro iPhone 6 a 6s bude 130 dolarů. Za modely pro větší iPhone si budete muset připlatit 20 dolarů.

telephoto macro

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: 9to5mac.com