Pad & QuillNa opravdu prémiový kryt pro iPad Pro s názvem Oxford Leather iPad Pro® Case od ještě prémiovějšího výrobce Pad & Quill se můžete podívat v našem článku. Nový iPad Pro je totiž kousek, který si zaslouží opravdu to nejlepší a pokud k tomu hledáte i klávesnici, jste na správném místě – seženete ho za 3.200 Kč.



Celý cover pro iPad je pokrytý pravou kůží a to hned ve dvou barvách. Uvnitř se nachází kapsa pro dokumenty a Apple Pencil. iPad Pro v pouzdře samozřejmě drží jak má a nehrozí si tedy, že by měl vypadnout – to samé platí i pro vnitřní kapsu. Kryt nabídne také připojení Apple Smart Keyboard – to znamená, že jeho konstrukce je navíc taková, že se dokáže tvarovat podle vašich představ. Pad & Quill si je kvalitou svých výrobků tak jistý, že nabízí 25 let záruku a uvnitř nechybí ani jméno řemeslníka, co se o kryt postaral.

3-ipad-pro-folio-case_1 4-folio-and-case-for-ipad-pro 5-luxury-leather-ipad-pro-case 6-leather-ipad-pro-cover 8-leather-case-for-ipad-pro 9-ipad-pro-leather-folio