Mucho_Party_iconVšem školákům zítra opět po Vánočních prázdninách začne škola. Ať už jste našli pod stromečkem nějaké jablečné zařízení, nebo ho dávno máte. Tak my pro Vás máme 5 nejlepších her, které vám pomohou zahnat ve škole nudu. Všechny uvedené aplikace jsou dokonce zdarma.



Shooty Skies

Jednoduchá hra, kde je vašim cílem probojovat se ze svým letadlem co nejdále. Na hře spolupracovali vývojáři úspěšné hry Crossy Road, takže opět nabídne mnoho „postav“, za které lze hrát.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/shooty-skies-endless-arcade/id962993853?mt=8″]

Jetpack Joyride

Další z jednoduších her, kde máte za úkol doleťet co nejdále pomocí jetpacku. Na cestě narazíte na mnoho bonusů, ale taky mnoho nepříjemnosti diky kterým si hru opravdu zamilujete.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/jetpack-joyride/id457446957?mt=8″]

Mucho Party

Hra pro vás a vašeho spolužáka. Hrajete v několika minihrách proti sobě, plníte úkoly. Jedinou nevýhodou je to, že aplikace ve Free verzi obsahuje pouze 6 miniher, zbytek je potřeba si dokoupit, ale i přes to určitě stojí za vyzkoušení.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/mucho-party/id863960527?mt=8″]

Agar.io

Hra kterou musíte vyzkoušet. Začínáte jako malá kulička a vaším úkolem je stát se kuličkou největší. To uděláte tak že požíráte na velké mapě ostatní spoluhráče, kteří mají stejný úkol jako vy. Tato hra je dostupná i v PC verzi a věřte, že vás bude bavit několik hodin.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/agar.io/id995999703?mt=8″]

Geometry Dash Litle

Poslední místo na našem žebříčku bere opět jednoduchá hra, kterou lze ovládat pouze jedním prstem. Jde o to, že skáčete přes překážky. Pokud do překážky narazíte, začínáte odznovu.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/geometry-dash-lite/id698255242?mt=8″]