iphone 6 6s applenovinky iconTim Cook se nečekaně společně s dalšími vedoucími Applu sešli v Cupertinu, aby prozradili několik zajímavých čísel ohledně Applu. Tim Cook tak promluvil o prodejích iPhonu a dokonce i Apple Watch. Nakonec se i vyjádřil o poklesu prodeje iPadu, zaměstnaneckých výhodách nebo o novém sídle, které je právě ve výstavbě.



Cook údajně začal svou přednášku tím, že oznámil tržby Applu trochu jinak než v přesných číslech. Řekl, že prodej iPhonů by dokázal pokrýt každého obyvatele čtyř velkoměst – New Yorku, Londýna, Pekingu a Šanghaje. Poté následovala i zmínka o tom, že Apple Watch byly nejžhavějším dárkem pro vánočním stromečkem a jejich prodej se může rovnat prodeji iPhonů z roku 2007. Cook mluvil i o iPadu a ujistil všechny, že jejich prodej se zvedne do konce roku 2016. Podle posledních slov na toto téma se dařilo i prodeji Apple TV.

Hned dalším tématem bylo Apple Campus 2, ke kterému Tim Cook řekl, že první zaměstnanci se budou moci na své nové pracoviště stěhovat za necelý rok. CEO Applu údajně nazvalo novou budovu jako dar pro budoucnost Applu.

Zdroj: 9to5mac.com