komercní banka kb icon app apple watchUž v ten samý den, kdy se oficiálně začaly prodávat Apple Watch v České republice, měli noví majitelé hodinek možnost stáhnout mobilní aplikaci internetového bankovnictví od Komerční banky. KB jde rychle s dobou.



 

„Aplikace pro hodinky Apple Watch doplňuje naší nabídku inovací, která navazuje na Touch ID a 3D Touch představené v loňském roce. I letos se mohou naši klienti těšit na průlomová řešení nejenom v oblasti přímého bankovnictví, ale i mobilních plateb,“ uvedl Mojmír Prokop, zástupce výkonného ředitele marketingu a komunikace Komerční banky.

Prozatím má aplikace základní funkce, jako je zobrazení zůstatku, zobrazení posledních tří transakcí a vyhledávání polohy nejbližšího bankomatu. KB však má v plánu nabídku postupně rozšiřovat na základě zpětné vazby od klientů a to hlavně na sociálních sitích Facebook a Twitter. Stačí napsat svůj námět a přidat hashtag #kbwatch.

Aplikace pro Apple Watch je funkční po instalaci Mobilní banky na telefonu iPhone 5, 5s, 6, 6plus, 6s nebo 6s plus s poslední verzí operačního systému iOS 9.2. Hodinky musí mít operační systém Watch OS 2.0 a vyšší. Zprovoznění aplikace na hodinkách probíhá v Mobilní bance po přihlášení  – položka „Apple Watch“. Aplikace je volně dostupná v App Store.

zdroj: kb.cz