kalendář iconPokud vám nestačí váš kalendář, který už v sobě iOS má, máme pro vás několika nejlepších možností podle deníku iMore.com. V nabídce TOP 5 placených i bezplatných možností, jak stávající kalendář nahradit.



Calendars 5

Jestli kalendář opravdu potřebujete, určitě vám nebude vadit, když nebude zadarmo. Calendars 5 je chytrá aplikace, která mezi ostatními určitě vyniká. Nabízí opravdu povedené funkce, mezi které patří například to, že stačí napsat „Setkat se v pondělí s Michalem u Costa Coffe v Praze“ a aplikace to za vás během vteřiny naplánuje a přidá do denního rozvrhu. Kalendář vám nabídne opravdu přehledný a svěží design, kde můžete sledovat svoje denní, týdenní nebo měsíční plány.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/calendars-5-event-task-manager/id697927927?mt=8″]

Fantastical 2 for iPhone

Jestli máte Mac, pak vám následující aplikace určitě nemohla uniknout. Jedná se o naprostou jedničku na trhu, kterou pro vaše laptopy s jablíčkem můžete sehnat. Fantastical je ale také několik měsíců dostupný pro iPhone a nabízí tak opět velmi povedený zážitek. Opět stačí zadat „Zítra v pět jdu do kina s Terezou“ a kalendář si vše udělá za vás. Aplikace sice působí složitě, ale její ovládaní je co nejvíce přizpůsobeno, aby působila jako jednička na trhu.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/fantastical-2-for-iphone-calendar/id718043190?mt=8″]

Tiny Calendar

První bezplatná aplikace, která se ale i tak má čím chlubit. Jedná se o velmi intuitivní kalendář, který šetří váš čas už je při používání, čemuž pomáhá i jednoduchý design a svižný chod. Tiny Calendar podporuje až 8 zobrazení, takže pokud vám nestačí denní nebo roční pohled, tady máte jasnou volbu.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/tiny-calendar-sync-google/id514917848?mt=8″]

Cal

Díky rychlému a krásně rozvrženému rozhraní je Cal dalším vrcholem na poli bezplatných kalendářů. To, co se mi na kalendáři opravdu libí, je i možnost zobrazování „denních fotografií“, což mu hned přidává plusové body. Navíc je přátelský i s ostatními kalendáři, takže nechybí ani důležitá synchronizace dat.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/cal-shared-calendar-daily/id648287824?mt=8″]

Google Calendar

I tak „obyčejný“ kalendář, jako je ten od Googlu se může pochlubit svým umístěním. Velkým plusem je určitě spolupráce s Gmail, takže každý mail, která obsahuje datum a místo si Google Calendar ihned převezme a naplánuje ji. Samozřejmostí je i několik možností zobrazení kalendáře.

[app url=“https://itunes.apple.com/cz/app/google-calendar/id909319292?mt=8″]