iPad Pro 9,7 97 9 7 icon applenovinkyPokud zvažujete koupi nového iPad Pro s 9,7″ displejem, určitě by vám u něj neměla chybět klávesnice, která se pomalu ale jistě stala většího modelu součástí. My tu hned 4 nejlepší pro vás máme – dva kousky do Applu a zbylé dvě z Amazonu.



Apple Smart Keyboard

Asi nejlepší možností je Apple Smart Keyboard, která je přímo pro tento tablet určená. Připojení probíhá pomocí Smart Connectoru, takže klávesnici stačí připojit a začít psát. Na Apple Storu ji seženete za 4.490 Kč.

14885-10768-iPad_pro_smart_keyboard_apple-l

Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard spojuje elegantní nový design se zabudovanou dobíjecí baterií a zdokonalenými klávesami. Díky vylepšenému nůžkovému mechanismu pod každou klávesou pro větší stabilitu, optimalizovanému pohybu kláves a nižšímu profilu je psaní na klávesnici Magic Keyboard mimořádně pohodlné a přesné. I když je klávesnice vyrobená speciálně pro Mac, nic ji nebrání v tom ji použít i pro menší verzi iPadu Pro. Na Apple Storu ji seženete za 2.990 Kč.

magic keyboard icon

Belkin Wired Keyboard

Další velmi propracovaná klávesnice od společnosti Belkin, která je určená pro hned více iPadů, ale poradí si i s iPadem Pro obou velikostí. Prodává se v černé barvě a obsahuje všechny důležité znaky a mediální klávesy. Na Amazonu ji seženete za 1.700 Kč.

71NQETYfpTL._SL1500_

Logitech Bluetooth Keyboard

Klávesnice, kterou můžete připojit i bezdrátově pomocí Bluetooth, takže se nikde zbytečně nekroutí žádné kabely navíc. Zaujme především svým vzhledem, protože tvar tlačítek je kulatý a hned v několika barvách. Její cena je také velmi zajímavá a na Amazonu lze sehnat za 700 Kč.

81zEHxQpG5L._SL1500_

Zdroj: imore.com