snapchat-iphoneAplikace Snapchat je jedna z nejvíce používaných sociálních aplikací, která je oblíbená u mladších uživatelů. Přinášíme vám 4 efektivní tipy, o kterých jste ještě určitě neslyšeli a  pevně věříme, že vám usnadní práci v této aplikaci a stanete se Snapchat mistry. Kreslení na Snapchatu je zábavnou činnosti.



Aplikace umožňuje upravit si podle vaších nároků jakékoliv snapnutí. Jak si můžete povšimnout, když si vybíráte barvu pro kreslení, tak zde není na výběr bílá, černá a růžová barva. Jestliže chcete některou z výše uvedených barev, doporučuji kouknout na video, které je na konci článků.

Pokud se chcete pochlubit ve Snapchatu, jak cool je vaše město, máte štěstí. Díky Snapchatu můžete použít různé tipy upravených geofiltrů. Pomocí jednoduchého triku stačí vytvořit a zpětně nahrát upravený obrázek a pak už jen swipnout doprava a zobrazit váš upravený geofilter. Vše co potřebujete k aplikování tohoto jednoduchého tweaku je nějaký grafický program a chvilka času, k vytvoření vašeho nového cool geofiltru.

Jak zaujmout vaše přátele s kombinací dvou filtrů? Snapchat nabízí hromadu různých filtrů jako například kreslení různých barevných věcí, přidání do obrázku jméno vašeho města (geofilter) a další super vychytávky. Otázkou je jak použít nějaký z filtr a na něj aplikovat další nějaký filtr. Řešení je velice jednoduché. Po vybrání prvního filtru stačí podržet na displeji prst a dalším prstem si už vyberete jaký další druh filtru, chcete přidat.

Posledním tipem je jak uložit screenshot z vaším aplikace bez toho, aniž by se o tom druhá strana dozvěděla? Aplikace Snapchat používá funkci, která notifikuje uživatelé na druhé straně, že jste si právě udělali screenshot. Existuje jeden trik jak na tento neduh vyzrát. Otevřete si tedy požadovanou věc, co chcete vyfotit. V ovládacím centru zapněte režim Letadlo. Nyní stačí vybrat co chcete vyfotit a je to. V dalším kroku se stačí odhlásit z aplikace a kompletně ji zabít, aby neběžela na pozadí (double tap na Home button).

Aplikace Snapchat nabízí hodně zajímavých funkcí. Bohužel je třeba říci, že některé super věci jsou ukryty po nánosem špatného uživatelského rozhraní, kterým Snapchat disponuje.

https://https://www.youtube.com/watch?v=H-8896TCRN0

Zdroj: cultofmac.com