How-to-Install-Cydia-iOS-8.1-JailbreakLocktionary je novým jailbreakovým tweakem, který umožňuje vyhledat definici jakéhokoliv slova z uzamknuté obrazovky. Tento tweak lze použít v situaci, kdy potřebujete rychle vyhledat nějaké slovo a nechce se vám odemykat váš iPhone.



Možná si říkáte, proč bych si měl zbytečně jailbreakovat svůj iPhone, když si můžu v pohodě stáhnout z App Store nějaký slovník a začit jej používat jako hlavní aplikaci pro překlad cizích slov. Jediným problémem je, že neexistuje defaultní aplikace od Applu, která by byla přímo zabudovaná do systému iOS. Jak všichni víme paměť v našem telefonu lze celkem rychle zaplnit, takže i taková aplikace jako slovník nám může zaplnit pro nás důležitou paměť v iPhone. Pokud samozřejmě máte telefon s větší paměti tak tento problém nemusíte vůbec řešit.

Pro ostatní uživatelé, kteří tento problém řeší je zde Locktionary, který nám přidá na uzamknutou obrazovku speciální pole, do kterého můžeme zadat námi požadované slovo. Jestli chcete použít tento vynikající tweak stačí napsat nějaké slovo a kliknout na modrou možnost Done, na klávesnici. Na displeji se poté zobrazí námi vyhledané slovo. Po přečtení klikneme opět na Done a prostředí nás vrátí zpět na uzamknutou obrazovku.

V nastavení Locktionary jde dále nastavit zda chceme zabránit uspání obrazovky našeho telefonu.

locktionary-preferences-pane--2

locktionary-dictionary-on-iOS-lock-screen

Locktionary je jednoduchý způsob, díky kterého nemusíme zbytečně odemykat náš telefon a můžeme v pohodlí a rychlosti najít hledané slovo ve slovníku.

Zdroj: idownload.com