zajímavé aplikace dne iconPorovnávat zde iOS od Applu a jeho největšího konkurenta zeleného Androida, nemá rozhodně cenu. Obě strany totiž moc dobře ví, že Android se sekat stejně začne a to i u Samsungu za 20 tisíc. I iPhony či iPady s iOS můžou ale trpět menšími problémy, a proto tu je aplikace Battery Doctor. Ta umí hned několik věcí.



První z nich je nepřetržitá kontrola stavu baterie a to v procentech, ale i jednotkách času – takže přibližně víte, jak dlouho můžete iPhone ještě používat. Nechybí ani délka posledního nabíjení nebo kalendář.

screen322x572 (3)

Další velmi provedenou funkcí aplikace je možnost pročištění disku, což určitě ocení majitelé 16GB, nebo dokonce i 8GB verzí iPhonu. Tato funkce vám totiž během několika sekund naskenuje zařízení a všechny přebytečné soubory ostatní – není tak absolutně žádný problém ušetřit i několik stovek MB místa.

Další a zároveň poslední možností je samotné zrychlení iPhonu. Jedna z funkcí totiž dokáže naskenovat veškeré procesy v zařízení a vybrat z nich ty, které tam nepatří. Uvolní tak několika MB paměti a váš iPhone nebo iPad bude opět o něco rychlejší.

screen322x572 (2)

Aplikaci Battery Doctor je možní stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.